Tarieven

Wij rekenen geen voorrijkosten, wat we wel rekenen is het diagnosticeren van de storing.
Deze bedraagt 69 euro en is inclusief 15 minuten reparatietijd (ook wel starttarief genoemd).
Als onze monteur langer bezig is dan 15 minuten betaald u 19,50 per kwartier.
Om u gerust te stellen: alles gebeurd met u in overleg en u zal geen verassingen achteraf krijgen.

Besluit u om uw apparaat toch niet te laten repareren? Dan betaald u alsnog 69 euro, dit is voor de diagnose. Het maakt niet uit in hoeveel minuten onze monteur het probleem heeft vastgesteld.

Wat zijn de tarieven voor zakelijke klanten?

Heeft u een eigen onderneming en problemen met uw witgoed apparatuur? No problem, wij zijn hier om u te helpen! Wel is het goed om te weten dat er andere tarieven gelden voor zakelijke klanten, het starttarief bedraagt €92,50 (inclusief BTW.)

Snel een afspraak maken met onze witgoed service in Gouda?
Neem direct contact met ons, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 085-0193502.

Hoe kan ik betalen?

Goed mogelijk dat u geen contant geld in huis heeft, om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben onze monteurs mobiele pin apparaten bij zich. U kunt dus per PIN of contant betalen, ook bij ons heeft PIN de voorkeur.

Kan ik kosteloos mijn afspraak annuleren?

Een afspraak die vaststaat kan niet kosteloos geannuleerd worden. Wilt u het toch annuleren? Dan gelden onze volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Binnen 24 uur betaalt u het standaardtarief van 69 euro
  • Binnen 72 uur betaalt u 25 euro

De annuleringsvoorwaarden zijn tot stand gekomen wegens het vastzetten van de planning. Wij hebben namelijk ook de garantie nodig dat een klus niet zomaar geannuleerd kan worden.

Goed om te weten is dat wij een weekendtarief hanteren.

Op zaterdag en zondag rekenen wij €89,- voor de storingsdiagnose en 32,50 per extra kwartier.

De monteur is hier geweest maar niemand was thuis, wat nu?

Wij vragen u vriendelijk om tijd vrij te houden op het moment dat u een afspraak met ons heeft. Het is namelijk niet onprettig voor onze witgoed monteur om voor een gesloten deur te staan. Wanneer dit toch gebeurt noemen wij dit een “no-show” en sturen wij u een boete van 69,- naar u toe per mail of per post, ook is het mogelijk dat u van ons een “tikkie” betaalverzoek ontvangt.

Geen voorrijkosten

Om u de beste reparatieservice te bieden rekenen wij geen voorrijkosten, waar u wel voor betaald is het starttarief (deze kost €69,-). Vaak rekenen witgoed monteurs van andere reparatiebedrijven voorrijkosten en extra kosten voor het vaststellen van de storing. Bij ons bent u dus hoe dan ook goedkoper uit.

Witgoed reparatie Gouda
Witgoed reparatie Gouda
Witgoed reparatie Gouda